FSC- ja PEFC-alkuperäketjun sertifikaatti

Kaiken kokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat apua sertifiointiprosessin aloittamisessa.

Alcealla on vankka tietämys alkupeäketju järjestelmistä sekä FSC- ja PEFC-standardeista. Meillä on laaja kokemus toiminnallisten järjestelmien kehittämisestä eri toimialoilla. Voimme auttaa yritystänne kehittämään räätälöidyn alkuperäketju järjestelmän, joka soveltuu juuri teidän toimintaanne. Autamme rakentamaan, kouluttamaan ja kehittämään alkuperäketjun liittyviä osa-alueita asiakkaan tarpeiden mukaan – tarjoamme aina henkilökohtaista palvelua vankan kokemuksen pohjalta. Tarjoamme palveluita kertaluontoisiin kehitysprojekteihin sekä pitkäaikaiseen tukeen. 

Työ voidaan suorittaa paikan päällä yrityksessä tai etänä, riippuen työtehtävästä. Mikäli
yrityksessä on jo käytössä laatu- ja/tai ympäristöjärjestelmä, voimme integroida alkuperäketjun toimenpiteet halutessanne osaksi olemassa olevaa järjestelmää.

Haluatteko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystänne aloittamaan alkuperäketju prosessin? Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

Anna meidän auttaa teitä!

Otattehan yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää, haluatte lisätietoa meistä ja palveluistamme tai haluatte, että teemme teille tarjouksen.