Ympäristö- ja laadunvalvontajärjestelmät

Harkitsetteko laatu- ja ympäristösertifikaattia yritykselle? Vai onko yrityksenne jo sertifioitu, mutta kaipaatte tukea nykyisen järjestelmän parantamiseen ja kehittämiseen?

Autamme rakentamaan, kouluttamaan ja kehittämään juuri niitä osa-alueita, joihin asiakkaamme kaipaavat tukea. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, joka pohjautuu vahvaan alan osaamiseen. Tarjoamme palveluita niin yksittäisiin kehitystarpeisiin kuin pitkäaikaiseen tukeenkin. Työt voimme suorittaa paikan päällä tai etänä, riippuen tehtävästä.

Alcea auttaa ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001-standardien mukaisten johtamisjärjestelmien kehittämisessä ja jalkauttamisessa toimintaan. Mikäli teillä on jo käytössä valmis johtamisjärjestelmä, voimme olla avuksi esimerkiksi koulutuksessa, sisäisissä tarkastuksissa, järjestelmän jatkokehityksessä tai poikkeamien käsittelyssä.

Haluatteko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa kehittämään ja parantamaan yrityksenne laatu- ja ympäristöjärjestelmiä? Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

Anna meidän auttaa teitä!

Otattehan yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää, haluatte lisätietoa meistä ja palveluistamme tai haluatte, että teemme teille tarjouksen.