Våra tjänster

Skräddarsydda tjänster

Alcea erbjuder certifierings- och konsulttjänster inom trä- och pappersbranschen för företag av alla storlekar. Vår verksamhet fokuserar på att hjälpa företag inom följande områden: Spårbarhetscertifiering, EU:s avskogningsförordning samt Kvalitets- och miljöledningssystem.

Inom spårbarhetscertifieringen erbjuder vi företagen ett antal olika tjänster: FSC och PEFC Gruppcertifiering, Hjälp med FSC och PEFC spårbarhetscertifiering, Förbättring av befintlig FSC och PEFC spårbarhetscertifiering och HCV verifiering.

Funderar ni på vad den framtida vätgasekonomin kan innebära för er verksamhet? Eller har ni konkreta projektidéer som ni vill utvärdera? Vi kan hjälpa er att utvärdera dessa och ta fram konkreta åtgärdsförslag.

Arbetssätt

Vi sätter alltid kunden i centrum och lägger därför stor vikt vid god kommunikation med kunden. På så sätt blir arbetet anpassat till företaget, resultatet användbart och tiden effektiv. Vi erbjuder allt från punktinsatser till långsiktigt stöd.

Arbetet kan utföras på plats hos er eller på distans beroende på uppdraget. Vi är alltid lyhörda för kundens behov och säkerställer att uppdraget utförs så kostnadseffektivt som möjligt med maximal kundnytta.

Låt oss hjälpa er!

Ta gärna kontakt om ni har frågor, vill veta mera om oss
och våra tjänster, eller vill göra en offertförfrågan.